Nossolar Group [[SPORTI-](((] Shqipëria Polonia transmetim i drejtpërdrejtë 10 sht 2023 — Shqipëria U21 Bullgaria U21 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 20/06 ^ Despite ...
Si e përdor shërbimin Roaming për planet Unlimited? Nëse je pjesë e planit tarifor Unlimited / Unlimited +, ke mundësinë të përdorësh planin tend tarifor njësoj si në Shqipëri nëpërmjet tarifës ditore Roaming 400L (Europë + SHBA & Kanada) ose 1000L (Roaming World). Cilat janë shtetet ku mund të përdor paketat Roaming Daily Trip, Travel Days, Travel Data dhe Travel Pack? Paketat e sipërpërmendura Roaming mund të përdoren në: Greqi, Mal i Zi, Kosovë, Maqedoni e Veriut, Serbi, Itali, Francë, Spanjë, Portugali, Gjermani, Rumani, Turqi, Mbretëri e Bashkuar, Çeki, Hungari, Hollandë, Irlandë, Austri, Maltë, Belgjikë, Bullgari, Bosnje & Hercegovinë, Kroaci, Qipro, Danimarkë, Estoni, Finlandë, Islandë, Lituani, Letoni, Luksemburg, Slloveni, Suedi, Zvicër, Ukrainë, SHBA, Kanada, Lihtenshtajn, Sllovaki, Monako, Norvegji, Poloni. A mund të kem njëkohësisht aktive paketën Travel Data dhe një paketë tjetër Roaming? Po, paketa Travel Data mund të qëndrojë njëkohësisht aktive me një paketë tjetër Roaming.
(ONLINE##) Finlanda U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt 13 4 ditë më parë — [TV] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt falas 12 shtato 11 sht 2023 — Shqipëria Polonia drejtpërdrejt 10 shtator 2023 1 2 ditë më parë ...
Ambasada e Republikës së Shqipërisë në BullgariMirë se vini në faqen tonë! Jeni zhvendosur së fundmi në Bullgari dhe dëshironi të jeni të përditësuar me politikën e jashtme të Shqipërisë, marrëdhëniet dypalëshe mes Shqipërisë dhe Bullgarisë, mundësitë dhe ngjarjet e reja në Bullgari dhe të gjeni informacione më të dobi Ambasadorja Donika Hoxha zhvilloi një takim me Kryetarin e Parlamentit të Republikës së Bullgarisë z. Rossen Zhelyaskov. Takimi u përqëndrua në mërrëdhëniet e mira dypalëshe midis Republikës së Shqiperisë dhe Republikës së Bullgarisë, intensifikimin e marrëdhënieve parlamentare m Festimi i një momenti të jashtëzakonshëm në historinë e marrëdhënieve dypalëshe dhe miqësore, 110 vjet marrëdhënie diplomatike dhe 30 vjet nga nënshkrimi i Traktatit të Miqësisë dhe Bashkëpunimit u bë në një atmosferë të mrekullueshme, me muzikë shqiptare dhe bullgare, Zëvendësministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme e Shqipërisë, Megi Fino u takua në Sofje me Zëvendësministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Bullgarisë, Kostadin Kozhabashev dhe diskutuan për marrëdhëniet tradicionale dhe miqësore mes Shqipërisë dhe Bullgarisë, Adresa Ambasada Shqiptare Rruga Aksaskos, 20, kati i 4-rt Sofje, Bullgari Tel / Fax Tel.
Mbajtja e fëmijëve me kimono ose onbuhimo ka qenë e zakonshme në Japoni prej shekujsh. Kjo ndryshoi në vitet 1930 gjatë industrializimit, kur u nxorën në treg shumë bartëse transportues të komercializuara për fëmijë. Nga ana tjetër, lidhja mes nënave japoneze dhe foshnjave të tyre është jashtëzakonisht e fortë, pikërisht sepse kontakti i hershëm fizik vlerësohet shumë. Sipas një studimi të kryer në Japoni mbi 12 foshnja të shëndetshme, fëmijët e mbajtur nga nënat e tyre ndihen më të relaksuar dhe rrahjet e tyre të zemrës janë më të ngadalta se foshnjat e ulur në karroca, pavarësisht nga mosha e nënës apo shpejtësia e ecjes. Meqenëse shumë japonezë përdorin transportin publik, nënat që dëshirojnë të vizitojnë Tokion ose qytete të tjera me autobus, metro ose tren po kërkojnë zgjidhje të përshtatshme.
Shqipëria Republika Çeke drejtpërdrejt falas 12/10/2023 Futb 4 ditë më parë — Shqipëria Republika Çeke drejtpërdrejt falas 12/10/2023 Futbolli 49 minuta më parë — Shqipëria Republika Çeke transmetim i drejtpërdrejtë 12 ...
Pse nënat në Japoni nuk përdorin karroca dhe gjithmonë mbajnë në krahë fëmijët e tyre - Bota SotNdryshe Më: 16 tetor 2023 Në ora: 21:02 Ilustrim Në fakt, ka të ngjarë të shihni katër nga pesë gra që mbajnë foshnjat në shpinë ose në mbajtëse. Pse fëmijët barten rrallë me karroca dhe i jepet përparësi mbajtjes në krahë? Historikisht, foshnjat në Japoni barteshin duke përdorur “onbuhimo”, që përkthehet si “rrip i bartjes në shpinë”. Kjo bartëse për fëmijë është bërë prej pëlhure të butë me qëllim që nënat dhe anëtarët e tjerë të familjes të mbajnë fëmijët në shpinë, ndërsa të vegjlit mund të shikojnë mbi supe. Njëherë e një kohë, nënat duhej t’i merrnin foshnjat e tyre me vete në fushat e orizit dhe kjo ishte mënyra më e përshtatshme për t’u kujdesur për fëmijët e tyre ndërsa ato punonin.
[HD LIVE] Rumania Kosova shiko live 12 shtator 2023 Kuizi fi 11 sht 2023 — [Shikoni>>>] Shqipëria Armenia drejtpërdrejt falas 19 nëntorEuro U21 Bullgaria; Kanada; Kinë; Kosta Rika; Kroacia; Qipro; Republika Çeke ...
Paketa RoamingPërse duhet të zgjedh Vodafone Roaming? main_icn_Roaming Udhëto i qetë me paketat e reja Roaming my-vodafone Sasia e policave falas të sigurimit të Shëndetit në Udhëtim është e limituar. Pas përfundimit të sasisë, ju do të përfitoni 40% ulje në policën e sigurimit të Shëndetit internet Shërbim në më shumë se 140 rrjete network-signal Komunikim i pandërprerë main_icn_Location Merr planin tënd tarifor edhe jashtë Shqipërisë 4g Përjeto eksperiencën 4G Paketa Roaming Travel Pack 10 - Ditore Europë + SHBA & KANADA | 1600 Lekë 7 GB Internet 60 Minuta Hyrëse & Dalëse SMS Travel Days 4 - Ditore Europë + SHBA & KANADA | 800 Lekë 500 MB Internet 30 Minuta Hyrëse Minuta Dalëse drejt Vodafone 10 Minuta Dalëse drejt të gjitha destinacioneve Travel Data 5 - Ditore Europë + SHBA & KANADA | 1300 Lekë 1.
(SOT) Finlanda U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt live 13 tetor 4 ditë më parë — [TV] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt falas 12 shtato 11 sht Bullgaria, Kosova, Estonia Grupi E: Rumania, Zvicra, Finlanda ...
5 Daily Trip 1 - Ditore Europë | 400 Lekë 200 Minuta Dalëse me Vodafone Albania SMS Dalëse Roaming World 50 Minuta Dalëse SMS Dalëse Planet Unlimited / Unlimited + Planet "Unlimited dhe Unlimited +" mund të përdorin shërbimin e Roaming kundrejt një tarife ditore: -400 ALL për destinacionet në Europë + SHBA & Kanada -1000 ALL për destinacionet e paketës Roaming World Për më shumë informacion, klikoni opsionin "Më Shumë" në paketat e mësipërme Roaming.
Televizioni - AlsatALSAT YOUTUBE 1 / 27 Video SPORTShaban Trstena ndau çmimin “Oskari Olimpik” për 5 persona dhe institucioneLegjenda e sportit të mundjes, kampioni olimpik nga Lojrat Olimpike të vitit 1984, Shaban Trstena, vazhdon traditën dhe për herë të shtatë… Read More » SPORTKH Alkaloidi, debuton në garat evropiane kundër VojvodinësNënkampioni i Maqedonisë në hendboll, skuadra e Alkaloidit, të martën do të përballet me Vojvodinën, në pjesëmarrëjen e parë në garat evropiane. … FUTBOLLGruaja e Pogbas: Asnjëherë vetëm, gjithmonë bashkë! Poll Pogba është në pritje të skualifikimit të mundshëm, pasi kundëranaliza konfirmoi pozitivitetin e tij ndaj testosteronit.
Pretendim për presione nga Bullgaria në censin 2023 në ShqipëriShoqata maqedonase “Most” në zonën e Gollobordës, Bashkia Bulqizë, akuzon Bullgarinë se po përpiqet të ndikojë në procesin e regjistrimit të popullsisë. Sipas shoqatës, Bullgaria synon asimilimin e minoritetit maqedonas në zonën e Gollobordës, duke u bërë atyre presion të deklarohen si bullgarë. Përpara një jave në zonën e Gollobordës erdhi edhe zv/presidentja bullgare ku në takim me përfaqësuesit e delegacionit bullgar janë thirrur edhe regjistruesit e INSTAT-it, të cilët do të zhvillojnë censusin për t’i udhëzuar si t’i regjistrojnë banorët e Gollobordës. Në takim nuk i kanë vajtur vetëm regjistruesit e njësisë administrative Trebisht, zona e Gollobordës. Shoqata maqedonase thotë se ambasadori bullgar në Tiranë, i shoqëruar nga policia shqiptare, vizitoi fshatrat e Gollobordës, duke u premtuar pasaporta bullgare atyre që regjistrohen si të tillë dhe duke shpërndarë falas në rrugë pajisje elektronike-tableta dhe telefona. Shoqata u bën thirrje qeverisë shqiptare të sigurojë mbrojtjen e të drejtave të minoritetit maqedonas gjatë procesit të regjistrimit.
Rrit buxhetin për Europën Lindore, blindon Ballkanin - YouTube YouTube YouTube 1:40 YouTube Top Channel Albania 15 dhj 2022 15 dhj 2022
Finlanda U21 Shqipëria U21 2022 13 tetor 2023 TV 4 ditë më parë — (((FALAS***))) Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt 12 shAlbania Bullgaria, Qipro, Greqia, Moldavia, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut ...
FAQ's Cilat paketa Roaming mund të përdor në Europë dhe SHBA & Kanada? Për udhëtimet në këto vende mund të përdorësh paketën Roaming Daily Trip, Travel Days, Travel Data dhe Travel Pack. Për të parë komponentët respektivë të këtyre paketave, kliko link per paketat roaming. Si e përdor shërbimin Roaming për planet me parapagesë? Mjafton të kryesh një rimbushje dhe të aktivizosh një nga paketat Roaming nëpërmjet aplikacionit My Vodafone ose në cdo dyqan Vodafone për të shijuar udhëtimin me komunikim të pandërprerë kur je jashtë Shqipërisë. Si e përdor shërbimin Roaming për planet Hybrid/Next+? Duke patur aktive një paketë Next+, ti mund të aktivizosh një paketë Roaming me balancë ose duke e paguar në faturën e ardhshme mujore nëpërmjet aplikacionit My Vodafone, për të shijuar udhëtimin me komunikim të pandërprerë kur je jashtë Shqipërisë.
Marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Bullgarisë Bizantinët pushtuan gradualisht pjesën e mbetur të Shqipërisë me rënien e Perandorisë së Parë Bullgare, duke marrë kështjellat e fundit malore më 1018-1019.