top of page

Working in the Metaverse

公開·89 メンバー

[[[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË>>>>]@]] Shqipëria Bullgaria 2022 17 tetor 2023

Me një territor prej 110.994 kilometra katrorë, Bullgaria është shteti i 16-të më i madh në Europë. Republika e Bullgarisë Република България. Flamuri i ...

Albania Belgium · Bosnia & Herzegovina flag Bosnia & Herzegovina · Bulgaria flag Bulgaria Turin 2022 · Ronela Hajati. Sekret. Semi-Final. 12th - 58 points. Rotterdam ... Dhjetori iku, shpresë për 2022-in, Bullgaria: Do ta hapim derën sa më shpejt për negociatatschedule17:43 - 16 Dhjetor, 2021 Bullgaria i preu shpresat për Shkupin duke bllokuar edhe Tiranën për hapjen e negociatave. Pavarësisht presionit të SHBA-së dhe BE-së, Bullgaria shkoi në Këshillin e BE-së në Bruksel me të njëjtin qëndrim duke mos hequr dorë nga kërkesat që ka për Shkupin. Por situata ka premisa për të ndryshuar në muajt në vazhdim. AlbaniaAlbania participated in the Eurovision Song Contest for the first time in 2004. The Albanian broadcaster, Radio Televizioni Shqiptar (RTSH), has been the organizer of the Albanian Eurovision Song Contest entry since the country's debut. Albania has a population of 2. 8 million and the capital city is Tirana. In 2004, Albania's first entry at Eurovision Song Contest, performed by Anjeza Shahini, finished 7th in the Grand Final. This remained the country's best result in the contest until 2012 when Rona Nishliu placed 5th. Kosova siguron medalje dhe finalen në Kampionatin Kosova siguron medalje dhe finalen në Kampionatin Europian “Bulgaria 2022″. KOMENTE. Nga: Euronews Albania. 30-04-2022 05:52. Xhudistja e Kosovës, Laura Fazliu. Të paktën ky ishte premtimi i kryeministrit bullgar Kiril Petkov dhe qëndrimi i presidentit Radev. Presidenti ka njoftuar sot se do të mbledhë Këshillin Konsultativ për Sigurinë Kombëtare (CCNS) për të diskutuar qëndrimin e Bullgarisë ndaj Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe për të kërkuar konsensus me të gjitha partitë politike në parlamentin bullgar. Radev shtoi se për këtë çështje është biseduar edhe me kryeministrin e ri Kiril Petkov. “Unë propozoj që parlamenti bullgar të fillojë një dialog të strukturuar me parlamentin e Maqedonisë në mënyrë që ne të mund të kërkojmë zgjidhjet më të mira dhe të mund të hapim derën sa më shpejt të jetë e mundur” tha Rumen Radev pas pjesëmarrjes së tij në Këshillin Evropian. / Abcnews. Në këtë fazë, Shqipëria siguroi 2 fitore (ndaj San Marinos 4-1 dhe Bullgarisë 1-4) dhe pësoi humbjen e papritur me Andorrën (0-1). Kombëtarja e Futsal kualifikohet në Elite Round. Mbrëmjen e sotme në Varna të Bullgarisë, kuqezinjtë kanë fituar me rezultatin 4-1, ndaj vendasve dhe me këtë rezultat, Shqipëria është renditur e para në grupin D me 6 pikë. #FutsalEURO2022 #ForcaShqipëria pic. twitter. com/02XnMq7OHP — FSHF (@FSHForg) February 1, 2020 NDIQE LIVE "PANORAMA TV" © Panorama. VIDEO/ Eliminatoret e EURO 2022, Shqipëria shpartallon Bullgarinë dhe e mbyll në vendin e parëShqipëria shpartalloi sot me rezultatin 1-4 Bullgarinë në futsal në kuadër të fazës eliminatore të kampionatit europian 2022 që po zhvillohet në Bullgari. Pavarësisht humbjes me Andorrën 1-0 dy ditë më parë, kuqezinjtë fituan takimin vendimtar kundër kombëtares vendase duke siguruar një rezultat historik për futsallin shqiptar. Zgjerimi i BE-së, Shqipëria peng i Bullgarisë ... Shqipërisë për anëtarësim me atë të Maqedonisë së Veriut, që do të thotë që të dyja mbahen të penguara nga Bullgaria. MOLDAVIA (kandidate që nga viti 2022). Ju e mbani mend Këshillimin me popullin, që harxhoi një gjysmë millionë dollarë. Dhe tha që shqiptarët kërkojnë ndarjen nga Maqedonia. Ta kërkonte Rama, meqë Shqipëria paska përmbushur kushtet t’ja kërkontë Bashkimit Europian. Absolutisht që problem nuk është Bullgaria, sepse BE kur kërkon të gjejë konsensus për zgjidhjen e problemit, ndërkohë që mund të jeptë një sinjal pozitiv për Shqipërinë”, tha Kryemadhi gjatë një interviste në medie. Sipas saj, problemi qëndron te fakti se Shqipëria ka shkelur marrëveshjen e Stabilizim-Asocimit për koncesionet, si dhe te procesi zgjedhor ku u përdorur i gjithë arsenali kriminal, financiar, politik, administrativ për grabitjen e procesit zgjedhor. VIDEO/ Eliminatoret e EURO 2022, Shqipëria shpartallon 1 shk 2020 — Shqipëria shpartalloi sot me rezultatin 1-4 Bullgarinë në futsal në kuadër të fazës eliminatore të kampionatit europian 2022 që po ... Bllokimi i negociatave, Kryemadhi: Bullgaria justifikim, Shqipëria nuk ka plotësuar kushtet - ATSH -TIRANË, 23 qershor/ATSH/ Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi dkelaroi sot se mosdhënia e një date për mbajtjen e tryezës së parë ndërqeveritare BE-Shqipëri, ditën e sotme në Bruksel, erdhi për faktin se Shqipëria nuk ka plotësuar kushtet, ndërsa sipas saj, vetoja e Bullgarisë ishte një justifikim. “Sepse Bashkimi Europian ka disa standarde. Bullgaria Me një territor prej 110.994 kilometra katrorë, Bullgaria është shteti i 16-të më i madh në Europë. Republika e Bullgarisë Република България. Flamuri i ... Bullgaria sot – 22 nëntor 2022 - 22 nën 2022 — 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Bullgarët janë hulumtuesit e parë që eksploruan dhe përshkruan shpellat e Shqipërisë. Njëkohësisht me ...

グループについて

メタバースを利用したビジネス環境整備に関して、実験やコラボレーションを通じてプロジェクトとして推進していきます。

メンバー

bottom of page